Veel gestelde vragen De Bloeiende Vlinder Eenzaamheid Utrecht

Ik kan 1 cursusbijeenkomst niet. Is het mogelijk toch mee te doen?
De cursus bevat precies dat wat nodig én noodzakelijk is om je gevoel van eenzaamheid aan te pakken. Dat betekent dat er niks overgeslagen kan worden. Als je dus bij aanmelding al weet dat je er een keer niet gaat zijn, wil ik je aanraden je aan te melden voor een volgende cursus. Dat geldt ook voor na aanmelding besluiten op vakantie te gaan tijdens de duur van de cursus.

Ik lees in de algemene voorwaarden dat het bedrag door de deelnemer zelf overgemaakt moet worden. Waarom is dit?
Ik vind het van belang dat deelnemers zelf een financiele bijdrage leveren aan de cursus. Dat verhoogt de motivatie om mee te doen en alle opdrachten te maken. De cursus bevat precies datgene dat nodig en noodzakelijk is om je gevoel van eenzaamheid aan te pakken.

Ik zou graag na start van de cursus willen betalen. Kan dat?
Omdat ik veel materiaalkosten heb om de cursus mogelijk te maken voor je, is het nodig van tevoren te betalen. Het is dus niet mogelijk dit tijdens of na de cursus te doen.

Ik zou graag door een andere organisatie mijn cursusgeld willen laten vergoeden. Kan dat?
Ja, in principe kan dat. Maar! 🙂 Omdat ik van de deelnemer zelf graag het cursusgeld ontvang, is het nodig dat de vergoeding tussen jou als deelnemer en de vergoedende organisatie geregeld wordt. Het is niet mogelijk de vergoeding direct aan mij te (laten) betalen. Ik ga met jou als deelnemer een traject aan en verwacht dat je zelf zorgdraagt voor de financiën.