‘Ik had enorm last van eenzaamheid en ik vond het lastig ook om contact met mensen te maken. Ook had ik niet echt een goede indeling van mijn week, dus een patroon waarin ik hobby’s had. Ook had ik weinig vrienden.
Je hebt me concreet geholpen door handvaten te geven. Het hielp mij enorm om elke week mijn opdrachten uit te voeren en in praktijk te brengen. Het was supereng, maar ik heb bepaalde dingen toch doorgezet.
Als ik iemand zou kennen die hetzelfde ervaarde als ik zou ik je zeker aanbevelen, want je geeft een cursus wat enorm fijn is, maar ook erg gezellig. Daarom voelde ik me snel op mijn gemak. Mede door jou werd ik gemotiveerd elke week spannende opdrachten uit te voeren. Je gaf me een boost, zeg maar! Daarom zou ik je zeker aanraden!’
Anoniem

‘Ik had enorme somberheid die ik ervaarde als ik alleen ben: paniekaanvallen en het niet meer kunnen overzien wanneer ik alleen ben.
Je hebt me geholpen mijn verlangens op papier te zetten en daarmee aan de slag te gaan en een verdieping daarin aan te brengen.
Ik zou Ymkje zeker aanbevelen, vooral voor mensen die zoekende zijn naar wat het leven te bieden heeft. Ze stimuleert dit heel goed en maakt je meer bewust van wat de omgeving je te bieden heeft in geur, kleur en betekenis.Ymkje heeft geen vooroordeel en dat is prettig. Ze werkt in een mooie, rustige omgeving waarin jij centraal staat en alle aandacht krijgt.’
Deelnemer Creatief Leven

Wat is eenzaamheid? feiten over eenzaamheid